Visszaküldés

A megvásárolt termékek visszaküldése, elállás

Annak érdekében, hogy kiváló minőségű termékeinket Ön is minél tovább élvezhesse, termékeinket akkor szállítjuk házhoz, amikor azok elültethetőek. Javasoljuk, hogy az átvett termékeket a lehető legrövidebb időn belül ültesse el.

Növények
Egyes növények természetéből adódóan a visszaküldésük nem lehetséges, és az elállási jog kizárt, mivel ezek a termékek az elállási időszakon belül tönkremehetnek.

Részletes garanciális feltételeink tehát a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják Önnek a növények megvásárlásakor, és a vásárlási döntés leegyszerűsítését szolgálják. Kíváncsi a garanciális feltételeinkre? Kattintson ide, hogy megtudja, milyen garanciákat kínálunk Önnek.

Ha nem elégedett a kiszállított növénnyel, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. A legtöbb esetben arra kérjük majd, hogy küldje vissza nekünk a romlandó növényeket. Elérhet bennünket a kapcsolat.hu@bakker.com címen, vagy a 06 23 802 693-as telefonszámon.

Egyéb termékek, például kerti szerszámok és világítás

Az elállási időszak 14 nap elteltével azon a napon jár le, amikor Ön, vagy egy az Ön megbízásából jelen lévő harmadik fél, aki nem a fuvarozó, a terméket jó állapotban birtokba veszi.

A visszatérítések kizárólag banki átutalással fizethetőek vissza. A visszatérítésre minden esetben a visszaküldendő termék ügyfélszolgálatunkra való beérkezését követően kerülhet sor, vagy annak egyértelmű bizonyítása mellett, hogy Ön visszaküldte részünkre az adott terméket. Elállás esetén a visszaküldés költségei Önt terhelik.

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés