Ügyfélszolgálat

Rendelkezésére állunk

Mi a Bakker.com-nál kiemelten foglalkozunk azzal a kérdéssel, hogyan tehetnénk még szebbé és kényelmesebbé az Ön zöld életét a házban, a kertben, a teraszon és az erkélyen. Önnek többé nem kell a kertészetbe fáradnia, és nem kell sorban állnia a pénztárnál. Online egyszerűen összehasonlíthatja és megrendelheti a kívánt növényeket otthonába. Amikor és ahogyan azt szeretné. Ezután pedig növényeit akár a mobiltelefonjáról is megfigyelheti. A Bakker.com időt takarít meg és kényelmet nyújt, mégpedig rengeteg vidámsággal fűszerezve!

A Bakker.com a legnagyobb, ha kertről van szó. Mi növényeket szállítunk a termelőtől közvetlenül az Ön otthonába, tisztességes áron. 

Keményen dolgozunk azon, hogy javítsunk az Önnek nyújtott szolgáltatásainkon. Ennek érdekében jelenleg fontos módosításokat végzünk logisztikai és operációs rendszereinken, amelynek következtében az Ön megrendelésének a feldolgozása a becsültnél több időt vesz majd igénybe. A hétvégét követően igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni Önhöz a megrendelését. Köszönjük a türelmét!

Kérdése vagy javaslata van?

Lépjen velünk kapcsolatba! Boldogan segítünk Önnek.

Telefon

Örömmel állunk rendelkezésére telefonon: 06 23 802 693


Elérhet bennünket hétköznapokon 8:00-18:00 óráig. Hétvégén az iroda zárva tart.

Vagy vegye igénybe ezt a kapcsolati űrlapot

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés