Termékek

Minden termék egész évben rendelkezésre áll?

Egész évben elérhető
Néhány évelő, (gyümölcs)fa és cserje cserepes növényként is szállítható. Ezeket a növényeket egész évben elültetheti, kivéve fagyban és túl nagy hőségben. A nyári hónapokban főként cserepes növényeket szállítunk.

A szobanövények egész évben rendelkezésre állnak.

Kerti termékek: A növények és a vetőmagok mellett különböző kerti termékeket is kínálunk házába, teraszára és/vagy erkélyére.
Egyszerűen rendelje meg a kívánt kerti szerszámokat a növényeivel együtt, és a csomagja érkezését követően azonnal munkához is láthat!

Szezonális
Mivel szezonális termékeket szállítunk, tavaszi és őszi választékot kínálunk.

Néhány évelő, (gyümölcs)fa és cserje kültéri növényként kerül kiszállításra. Ezek szabadgyökeres növények (ültetőközeg és konténer nélkül). A növényeket nyugalmi idejükben tároljuk, és csak akkor szállítjuk Önnek házhoz, amikor megkezdődik az ültetési időszak. Mivel ezeknek a növényeknek még szükségük van a gyökérképződésre, nem állnak rendelkezésre egész évben.


Tavaszi választék
Tavasszal megrendelheti a nyáron és ősszel virágzó virághagymákat. A tavasz ideális időszak a virághagymák elültetésére. Kezdje az évelőkkel, díszcserjékkel, fákkal / tűlevelű fákkal, gyümölcsbokrokkal, rózsákkal, kúszónövényekkel, tavi növényekkel és dézsás növényekkel, és ne feledkezzen meg az évelő, nyáron virágzó növényekről sem, amelyek színt visznek kertjébe!

Figyelem! A virághagymáink előzetes eladása már június / július elején megkezdődik! Mindenesetre a lehető leghamarabb foglalja le a legnépszerűbb termékeket, amelyeket szeptemberben szállítunk házhoz Önnek.

Őszi választék
Ősszel a tavasszal virágzó virághagymákat, konténeres évelő növényeket, szabadgyökeres cserjéket - kifejlett gyökérzettel és anélkül, valamint tűlevelűeket rendelhet. Gyümölcsfákat októbertől érdemes tőlünk rendelnie (szabadtéri, szabadgyökeres növényeket)! A rózsákat legjobb, ha novemberben ülteti el, ez ugyanis az ideális időszak a rózsák elültetésére.

Különösen webáruházunkat érdemes szemmel tartania, így mindig naprakész lehet a választékunk vonatkozásában.

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés