Garancia & minőség

Milyen garancia érvényesíthatő a termékekre?

Zöld termékeinket a lehető legnagyobb gondossággal kezeljük. Különös figyelmet fordítunk a fejlődésükre és a növekedésükre a gyökerüktől egészen a kifejlett növényig. Így igyekszünk biztosítani, hogy az Ön által megvásárolt termékek tökéletes állapotúak és egészségesek legyenek.

Törvény által előírt garancia vonatkozik minden termékre, amelyet Ön tőlünk vásárol. A jogi garancia azt jelenti, hogy egy termék olyan módon működik vagy kell működnie, ahogy a fogyasztó azt ésszerűen elvárhatja tőle. Néhány termékünkre gyári garancia vonatkozik.

• A Bakker minden virághagymára és vetőmagra egyéves (1) éves növekedési és virágzási garanciát vállal,
• A szobanövényekre, télálló növényekre, bokrokra, szabad gyökeres növényekre és fákra a Bakker hat (6) hónapos növekedési és virágzási garanciát vállal,
• A Bakker minden szerszámra és eszközre két (2) éves jótállási vállal.


Fagykár
A termékek fagy okozta károsodására (amennyiben Ön egy nem télálló növényt kint hagy fagyok idején) a jótállás nem terjed ki.

Melyek a garancia feltételei?

Milyen a virághagymák minősége?

A Bakker a Stichting Kwaliteitskeurmerk Holland Selection tagja, ezért a virághagymák és évelők legjobb szállítói közé tartozik. Minden kiszállított virághagyma és évelő növény olyan magas színvonalú, hogy 100% -os virágzási garanciát vállalunk rájuk ügyfeleink számára.

A virághagymákat többek között minőségük, fajtájuk, megfelelő színük, méretük és egészségük alapján vizsgálják meg. Így garantálhatjuk Önnek, hogy a Bakker.com-tól megrendelt virághagymák biztosan virágoznak majd, illetve növekedési és virágzási garanciát adunk ezekre a termékre akár 1 évig.

Szüksége lesz-e igazolásra a virághagymákhoz, ha külföldre akarja vinni őket?

Minden országban más előírás vonatkozik a virághagymák be- illetve kivitelére. Néhol akár igazolásra vagy tanúsítványra is szüksége lehet. Mi nem szolgálhatunk ilyen tanúsítvánnyal.

Van a Bakker.com-nak minőségi védjegye?

A Bakker a Stichting Kwaliteitskeurmerk Holland Selection tagja, ezért a virághagymák és évelők legjobb szállítói közé tartozik. Minden kiszállított virághagyma és évelő növény olyan magas színvonalú, hogy 100% -os virágzási garanciát vállalunk rájuk ügyfeleink számára. A virághagymák minőségét, fajtáját, színét, méretét és egészségét mindig ellenőrzik. Ezért garantálhatjuk Önnek a termékeink a 100% -os növekedés és virágzás garanciáját. 

Milyen a fák, növények és cserjék minősége?

A Bakker.com webáruházból két különböző csoportot szállítunk:

Szabadföldi termékek

Amikor a termékek teljesen kifejlődtek, a termelő felszedi őket a kertből és más növényekkel helyettesíti őket. Ezt követően a kifejlett termékeket hideg helyiségekben tárolják, megfelelő hőmérsékleten és páratartalom mellett. Minden fajtának megvan a saját kezelési módja, a hőmérséklet vonatkozásában is. A helyiségeket állandóan ellenőrzik, hogy az adott faj pihenőidejének megfelelő hőmérséklet legyen bennük. Így a termékek megőrizhetik kiváló minőségüket. Ez biztosítja, hogy ezek a növények csak akkor induljanak újból növekedésnek, amikor megérkeznek ügyfeleink otthonába.

Konténerekben termesztett termékek

A termékek legjobb állapotának megőrzése érdekében a megrendelésig a termelőnél tartják őket. A megrendelést követően a Bakker.com telephelyére szállítják őket, és a lehető leggyorsabban kiszállítják az ügyfelekhez. Ennek előnye, hogy ezek a növények egész évben ültethetőek. A Bakker.com minőségellenőrzést végez a teljes tárolási eljárás során, hogy garantálhassuk megszokott minőségi színvonalunkat.

Milyen a vetőmagok minősége?

Vető- és virágmagjaink megkapták a NAK kertészet tanúsítványát, amely a holland kertészeti termékek egyfajta ellenőrző szerve. Ez a hivatalos Holland Kertészeti Felügyelet, amely ellenőrzést végez minden vetőmagot forgalmazó társaságnál. A vetőmag-extrakció időigényes és akkurátus folyamat. A magokat szárítják, és eltávolítanak róluk mindenféle szükségtelen, laza, növényi anyagot. 

Milyen a szobanövények minősége?

Olyan szobanövényeket szállítunk, amelyeket a legnagyobb gondossággal és a legmagasabb színvonalon termesztettek. A szobanövények élettartama a növény fajtájától, a gondozásától és a növény általános állapotától függ. A virággal vagy akár több virággal díszítő szobanövények mindegyikének megvannak a sajátos jellemzői, illetve a növények virágzási ideje. További információkért tekintse meg az adott szobanövény termékinformációit.

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés