Garancia & minőség

Milyen garancia érvényesíthatő a termékekre?

Zöld termékeinket a lehető legnagyobb gondossággal kezeljük. Különös figyelmet fordítunk a fejlődésükre és a növekedésükre a gyökerüktől egészen a kifejlett növényig. Így igyekszünk biztosítani, hogy az Ön által megvásárolt termékek tökéletes állapotúak és egészségesek legyenek.

Törvény által előírt garancia vonatkozik minden termékre, amelyet Ön tőlünk vásárol. A jogi garancia azt jelenti, hogy egy termék olyan módon működik vagy kell működnie, ahogy a fogyasztó azt ésszerűen elvárhatja tőle. Néhány termékünkre gyári garancia vonatkozik.

A Bakker vállalat az alábbi garanciát kínálja az általa kiszállított árucikkekre:
• Minden szobanövényre, fagytűrő, illetve szabadgyökeres növényre, cserjére, fára 6 hónapos növekedési és virágzási garanciát adunk.
• Minden virág- és vetőmagra, virághagymára és gumóra 1 éves növekedési és virágzási garanciát adunk.
• Minden szerszámra és egyéb kiegészítőre, illetve eszközre 2 éves jótállás érvényes.

Fagykár
A termékek fagy okozta károsodására (amennyiben Ön egy nem télálló növényt kint hagy fagyok idején) a jótállás nem terjed ki.

Melyek a garancia feltételei?

Milyen a virághagymák minősége?

A Bakker a Stichting Kwaliteitskeurmerk Holland Selection tagja, ezért a virághagymák és évelők legjobb szállítói közé tartozik. Minden kiszállított virághagyma és évelő növény olyan magas színvonalú, hogy 100% -os virágzási garanciát vállalunk rájuk ügyfeleink számára.

A virághagymákat többek között minőségük, fajtájuk, megfelelő színük, méretük és egészségük alapján vizsgálják meg. Így garantálhatjuk Önnek, hogy a Bakker.com-tól megrendelt virághagymák biztosan virágoznak majd, illetve növekedési és virágzási garanciát adunk ezekre a termékre akár 1 évig.

Szüksége lesz-e igazolásra a virághagymákhoz, ha külföldre akarja vinni őket?

Minden országban más előírás vonatkozik a virághagymák be- illetve kivitelére. Néhol akár igazolásra vagy tanúsítványra is szüksége lehet. Mi nem szolgálhatunk ilyen tanúsítvánnyal.

Van a Bakker.com-nak minőségi védjegye?

A Bakker a Stichting Kwaliteitskeurmerk Holland Selection tagja, ezért a virághagymák és évelők legjobb szállítói közé tartozik. Minden kiszállított virághagyma és évelő növény olyan magas színvonalú, hogy 100% -os virágzási garanciát vállalunk rájuk ügyfeleink számára. A virághagymák minőségét, fajtáját, színét, méretét és egészségét mindig ellenőrzik. Ezért garantálhatjuk Önnek a termékeink a 100% -os növekedés és virágzás garanciáját. 

Milyen a fák, növények és cserjék minősége?

A Bakker.com webáruházból két különböző csoportot szállítunk:

Szabadföldi termékek

Amikor a termékek teljesen kifejlődtek, a termelő felszedi őket a kertből és más növényekkel helyettesíti őket. Ezt követően a kifejlett termékeket hideg helyiségekben tárolják, megfelelő hőmérsékleten és páratartalom mellett. Minden fajtának megvan a saját kezelési módja, a hőmérséklet vonatkozásában is. A helyiségeket állandóan ellenőrzik, hogy az adott faj pihenőidejének megfelelő hőmérséklet legyen bennük. Így a termékek megőrizhetik kiváló minőségüket. Ez biztosítja, hogy ezek a növények csak akkor induljanak újból növekedésnek, amikor megérkeznek ügyfeleink otthonába.

Konténerekben termesztett termékek

A termékek legjobb állapotának megőrzése érdekében a megrendelésig a termelőnél tartják őket. A megrendelést követően a Bakker.com telephelyére szállítják őket, és a lehető leggyorsabban kiszállítják az ügyfelekhez. Ennek előnye, hogy ezek a növények egész évben ültethetőek. A Bakker.com minőségellenőrzést végez a teljes tárolási eljárás során, hogy garantálhassuk megszokott minőségi színvonalunkat.

Milyen a vetőmagok minősége?

Vető- és virágmagjaink megkapták a NAK kertészet tanúsítványát, amely a holland kertészeti termékek egyfajta ellenőrző szerve. Ez a hivatalos Holland Kertészeti Felügyelet, amely ellenőrzést végez minden vetőmagot forgalmazó társaságnál. A vetőmag-extrakció időigényes és akkurátus folyamat. A magokat szárítják, és eltávolítanak róluk mindenféle szükségtelen, laza, növényi anyagot. 

Milyen a szobanövények minősége?

Olyan szobanövényeket szállítunk, amelyeket a legnagyobb gondossággal és a legmagasabb színvonalon termesztettek. A szobanövények élettartama a növény fajtájától, a gondozásától és a növény általános állapotától függ. A virággal vagy akár több virággal díszítő szobanövények mindegyikének megvannak a sajátos jellemzői, illetve a növények virágzási ideje. További információkért tekintse meg az adott szobanövény termékinformációit.

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés

Choose your country

 1. België België
 2. Belgique Belgique
 3. Ceska Republika Ceska Republika
 4. Deutschland Deutschland
 5. France France
 6. Italia Italia
 7. Magyarország Magyarország
 8. Nederland Nederland
 9. Österreich Österreich
 10. România România
 11. Schweiz Schweiz
 12. Suisse Suisse
 13. United Kingdom United Kingdom