Garancia & minőség

100% -os garancia a növényekre

Növényeinket a legnagyobb gondossággal neveljük. Különös figyelmet fordítunk fejlődésükre és növekedésükre a gyökerüktől a teljes növényig.

Ön tehát biztos lehet abban, hogy az otthonában tartott termékek tökéletesen egészségesek.

Minden termékre, amelyet nálunk vásárol, érvényes a törvény által előírt garancia, azaz jótállás. A jótállás azt jelenti, hogy a termék úgy néz ki, illetve azt nyújtja, mint amit a fogyasztó elvár tőle. Egyes termékekre ezen felül még a gyártó vagy a forgalmazó garanciája is érvényes.
ie.

  • Akár 5 éves növekedési és virágzási garancia
    Minden olyan évelő növény, cserje, fa, rózsa és sövény esetében, amelynek teljes kifejlődése évekbe telik, 5 éves növekedési és virágzási garanciát biztosítunk.
  • Akár 1 éves növekedési és virágzási garancia
    Minden évelő, télálló növény, cserje, fa, rózsa és sövény esetében Ön egy éves növekedési és virágzási garanciát kap; ezeknél a termékeknél a garancia a vásárlás dátumától a termék első virágzási időszakának végéig tart.

    Minden más kiszállított termékre egy éves garancia jár

Fagykár
A garanciális feltételek fagykár esetén nem érvényesíthetőek (pl. amennyiben Ön egy nem télálló növényt kint hagyott a kertben fagyok idejére is).

Kiváló minőségű virághagymák a Bakker.com-tól

Virághagymaellenőrző-testület és Hollandia általános ellenőrző szerve
Minden virághagymát és gumót, például tulipánokat, jácintokat, nárciszokat és krókuszokat a Bloembollenkeuringsdienst (BKD) vagy a Nederlandse Algemene Keuringsdienst (NAK) engedélyez. Ezt a tesztet a termelő földjén végzik el. A virághagymáknak egészségesnek és fajtatisztának kell lenniük ahhoz, hogy engedélyezzék őket. 

Minden virághagymát megvizsgálunk többek között minőség, fajta, szín, méret és egészség szempontjából. Így garantáljuk Önnek, hogy a Bakker.com weboldalról rendelt virághagymák kivirágzanak – növényeinkre növekedési és virágzási garanciát biztosítunk.

Stichting Kwaliteitskeurmerk Holland Selection virághagymák

A Bakker a Stichting Kwaliteitskeurmerk Holland Selection tagja, így a virághagymák és évelők legnépszerűbb szállítói közé tartozik. A virághagymák és évelő növények minősége olyannyira kiváló, hogy 100% -os virágzási garanciát adunk rájuk ügyfeleinknek.

A virághagymák a minőségük, fajta- és színhűségük, formájuk és egészségük alapján kerülnek megítélésre. Így garantálhatjuk Önnek, hogy a Bakker.com-tól vásárolt virághagymák kihajtanak, és ezért adhatunk Önnek egyéves növekedési és virágzási garanciát a termékeinkre.

A fák és cserjék minősége

A fák és cserjék két csoportját szállítjuk: szabadföldi növények, valamint konténerben nevelt fák és cserjék.

Szabadgyökeres növények
A szabadgyökeres növényeket a kertészetben kiemelik a földből és megtisztítják. Ezek a fás szárú növények ilyenkor nyugalmi állapotban vannak, és a hűtőházakban a megfelelő hőmérsékleten és páratartalom mellett tartják őket. A hűtőház hőmérséklete növényfajonként változik, és egyben az adott faj nyugalmi állapotának optimális hőmérséklete. Ezzel a kezeléssel érhető el, hogy a növények csak az ügyfélnél kezdjenek el ismét növekedni.

Konténerben nevelt növények
A konténerben nevelt fákat és cserjéket optimális körülmények között tárolják a kertészetben egészen addig, amíg ezeket a termékeket meg nem rendelik. Ezt követően a Bakkerhez szállítják, majd a lehető leggyorsabban az ügyfélnek továbbítják. Ezeknek a fáknak és cserjéknek az az előnye, hogy bármikor az év folyamán elültetheti őket. A Bakker a tárolás teljes időtartama alatt  rendszeresen végez alapos minőségellenőrzést. 

Az évelők minősége
Szabadgyökeres évelőket és konténerben nevelt évelőket egyaránt szállítunk.

Szabadgyökeres évelők
A szabadgyökeres évelőket a kertészetben kiemelik a földből és megtisztítják. Ezek a növények ilyenkor nyugalmi állapotban vannak, és a hűtőházakban a megfelelő hőmérsékleten és páratartalom mellett tartják őket.

Konténeres növények
A konténeres növényeket optimális körülmények között tárolják a kertészetben egészen addig, amíg ezeket a termékeket meg nem rendelik. Ezt követően a Bakkerhez szállítják, majd a lehető leggyorsabban az ügyfélnek továbbítják. Ezeknek a növényeknek az az előnye, hogy bármikor az év folyamán elültetheti őket. 

A vető- és virágmagok minősége

A vetőmagokat a hollandiai NAK látja el a megfelelő tanúsítvánnyal. Ez a szervezet a Nederlandse Algemene Keuringsdienst [a kertészeti termékek hollandiai általános ellenőrző szerve], azaz Hollandiában az a hivatalos szerv, amely minden szaporítóanyagot forgalmazó vállalatnál ellenőrzéseket végez, illetve tanúsítványokat állít ki.

A magtermelés időigényes és összetett folyamat. Speciálisan kiválasztott vetőmagbeszállítónk e tekintetben rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal. A vetőmagot szárítjuk, leválasztjuk az egyes növényi anyagokról, majd csomagoljuk.

A Bakker által forgalmazott magvak így teljes mértékben megfelelnek a csírázóképességre vonatkozó szigorú követelményeknek. 

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés