Frissítések Corona

   

Működik a Bakker.com?

Igen, minden osztályunk nyitva van, és a holland kormány által bevezetett korlátozásokkal összhangban működik. Ez azt jelenti, hogy minden megelőző intézkedést alkalmazunk, és követjük az RIVM (Holland Országos Közegészségügyi és Környezetvédelmi Intézet) és a WHO (Egészségügyi Világszervezet) által kiadott iránymutatásokat. Vagyis extra tisztítást végzünk, és fertőtlenítjük raktárainkat, személyzeti szobáinkat és szállítójárműveinket. 

Az összes megrendelés kézbesítése folyamatban van?

Igen, a megrendelés nyugtázása után e-mailben visszaigazolást kap. Ha ezt nem kapta meg, ellenőrizze a levélszemét mappát. Ha megrendelését bármilyen okból nem tudjuk teljesíteni, erről azonnal értesítést kap e-mailben. 

Lehetséges-e a termékek szállítása Hollandiából?

A legutóbbi holland kormányrendelet szerint az áruk mozgására nem érvényesítettek korlátozást. Ezért továbbra is minden terméket kiszállítunk az ügyfelek által megadott címre.

A szállítást végző cégek vállalják a kiszállítást?

A szállítmányozó vállalatok, amelyekkel együtt dolgozunk, mind működnek és megfelelnek a biztonsági követelményeknek. Ha a helyzet a nemzeti vagy helyi hatóságok által bevezetett szigorúbb intézkedések miatt változik, e-mailben tájékoztatjuk Önt.

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés

Choose your country

 1. België België
 2. Belgique Belgique
 3. Ceska Republika Ceska Republika
 4. Deutschland Deutschland
 5. France France
 6. Italia Italia
 7. Magyarország Magyarország
 8. Nederland Nederland
 9. Österreich Österreich
 10. România România
 11. Schweiz Schweiz
 12. Suisse Suisse
 13. United Kingdom United Kingdom