Fizetés

Milyen lehetőségeim vannak a megrendelésem kifizetésére?

Ön a megrendelését többféleképpen is kifizetheti:

1. Ön a megrendelése ellenértékét kártyával vagy készpénzben, utánvéttel fizetheti ki a csomagja átvételekor a szállítónak.
2. Ön az online megrendelése ellenértékét előre is kifizetheti bankkártyája segítségével. Jelenleg a Visa és a Mastercard kártyákat fogadjuk el a webáruházban.

Hogyan használhatom az utalványomat / előnykódomat?

Van előnykódja a Bakker.com-tól, amelyet érvényesíteni szeretne a megrendelésében? Ezt a kódot hozzáadhatja a megrendeléséhez a fizetés módjának kiválasztásakor az ellenőrzés során. Kérjük, írja be a kódot a megadott helyre.

Figyelem: megrendelésenként csak 1 előnykód használható fel, illetve minden előnykód csak egyszer használható fel.

Érvényesíthetem az előnykódomat a megrendelés véglegesítése után?

Sajnos a megrendelés véglegesítését követően már nem adhatja hozzá a megrendeléséhez az előnykódot. Természetesen az előnykódot felhasználhatja majd a következő megrendelésében. Amennyiben még nem használta fel, és amennyiben még nem járt le a kódja.

Nem működik az előnykódom, mit tegyek?

Kérjük, ellenőrizze az előnykódja érvényességének dátumát. Ezenkívül egy adott előnykódot csak egyszer használhat fel, illetve csak egy előnykódot adhat hozzá egy megrendeléshez. Amennyiben a kódja továbbra sem működik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Nem kaptam számlát, mit tegyek?

A számlát általában a dobozban találja, de előfordulhat, hogy a csomagoláskor mégis kimarad. Ebben az esetben kérjük, küldjön egy üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, és igényeljen egy digitális számlamásolatot.

Hibás a számlám. Mit tehetek?

Igyekszünk minimalizálni annak esélyét, hogy a számlája hibás legyen. Ha mégis így van, kérjük, küldjön egy üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Megváltoztathatom a fizetési módot, miután véglegesítettem a megrendelésemet?

Ez sajnos nem lehetséges. Amikor Ön megrendelést ad le, mi rendkívül gyorsan feldolgozzuk a megrendelését. Ezért az percekkel később már nem módosítható.

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés