Fizetés

Milyen lehetőségeim vannak a megrendelésem kifizetésére?

Ön a megrendelését többféleképpen is kifizetheti:

1. Ön a megrendelése ellenértékét kártyával vagy készpénzben, utánvéttel fizetheti ki a csomagja átvételekor a szállítónak.
2. Ön az online megrendelése ellenértékét előre is kifizetheti bankkártyája segítségével. Jelenleg a Visa és a Mastercard kártyákat fogadjuk el a webáruházban.

Hogyan használhatom az utalványomat / előnykódomat?

Van előnykódja a Bakker.com-tól, amelyet érvényesíteni szeretne a megrendelésében? Ezt a kódot hozzáadhatja a megrendeléséhez a fizetés módjának kiválasztásakor az ellenőrzés során. Kérjük, írja be a kódot a megadott helyre.

Figyelem: megrendelésenként csak 1 előnykód használható fel, illetve minden előnykód csak egyszer használható fel.

Érvényesíthetem az előnykódomat a megrendelés véglegesítése után?

Sajnos a megrendelés véglegesítését követően már nem adhatja hozzá a megrendeléséhez az előnykódot. Természetesen az előnykódot felhasználhatja majd a következő megrendelésében. Amennyiben még nem használta fel, és amennyiben még nem járt le a kódja.

Nem működik az előnykódom, mit tegyek?

Kérjük, ellenőrizze az előnykódja érvényességének dátumát. Ezenkívül egy adott előnykódot csak egyszer használhat fel, illetve csak egy előnykódot adhat hozzá egy megrendeléshez. Amennyiben a kódja továbbra sem működik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Nem kaptam számlát, mit tegyek?

A számlát általában a dobozban találja, de előfordulhat, hogy a csomagoláskor mégis kimarad. Ebben az esetben kérjük, küldjön egy üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, és igényeljen egy digitális számlamásolatot.

Hibás a számlám. Mit tehetek?

Igyekszünk minimalizálni annak esélyét, hogy a számlája hibás legyen. Ha mégis így van, kérjük, küldjön egy üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Megváltoztathatom a fizetési módot, miután véglegesítettem a megrendelésemet?

Ez sajnos nem lehetséges. Amikor Ön megrendelést ad le, mi rendkívül gyorsan feldolgozzuk a megrendelését. Ezért az percekkel később már nem módosítható.

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés

Choose your country

 1. België België
 2. Belgique Belgique
 3. Ceska Republika Ceska Republika
 4. Deutschland Deutschland
 5. France France
 6. Italia Italia
 7. Magyarország Magyarország
 8. Nederland Nederland
 9. Österreich Österreich
 10. România România
 11. Schweiz Schweiz
 12. Suisse Suisse
 13. United Kingdom United Kingdom