Egy szempillantás alatt kész: Zöld növényzet az otthonába!

Bizonyított tény, hogy a zöld boldoggá tesz. Nyugalmat és boldog életérzést áraszt. Örömöt okoz, ha saját magunk nekivágunk, feltűrjük az ingujjunkat és növényeket ültetünk a házban és a szabadban. Kedve szerint zöldítheti környezetét, alkalmanként mégis jól jön, ha az ember egy kissé leegyszerűsítheti a dolgokat. Talán nincs kedve bajlódni a lapáttal, túrni a földet, vagy azon gondolkodni, kedvenc növényei melyik cserépbe kerüljenek. Pont ilyen esetekre kínálunk úgynevezett díszcserepes szoba- és kerti növényeket. Vagyis népszerű növényeket szállítunk hozzájuk illő kaspóban.

Töltse ki zölddel az üres helyeket!

Akad a nappaliban egy üres sarok, ahonnan hiányzik egy kis zöld? Vagy van egy terasza, amit zöldebbé varázsolna? Semmi gond, mi tudjuk a megoldást. Keresgéljen átfogó kínálatunkban, melyben az apró növényektől a hatalmas méretű példányokig mindent megtalál, mindig a megfelelő díszcseréppel együtt. Megkönnyítjük a dolgát, nem kell az új növényhez leginkább illő cserép keresésével bajlódnia. Megszabadítjuk a választás nehézségétől. Az üres helyeket egy pillanat alatt kitöltjük,

például ezzel az olajfával. Ez az igazán népszerű növény remekül érvényesül minden balkonon és teraszon. Az erőteljes törzsnek, ágaknak és leveleknek köszönhetően könnyen gondozható. A legjobban tűző napon érzi magát, és ha rendszeresen öntözik, biztos a siker. A stabil alapot egy robusztus megjelenésű, kőből készült kaspó biztosítja.

Vagy mit szólna a banánfák királyához, a „Dwarf Cavendish”-hez? E növény megvásárlásával elhozhatja otthonába a dzsungel hangulatát. Hatalmas leveleivel igazán impozáns látványt nyújt. Kiválóan mutat asztalon, szekrényen vagy közvetlenül a padlón. Elég nagy ahhoz, hogy otthona bármely pontján zöld hangulatot teremtsen. Ez a növény sem igényel sok gondoskodást. Szereti a fényt (de nem a tűző napot) és a nedves földet. Ezt a föld megérintésével alkalmanként ellenőrizheti. Ha a föld rátapad a kezére, nincs szükség öntözésre.

Egy lélegzetvétel – egy szempillantásnyi idő, és egy zöld oázis hangulatát élvezheti!

Felkeltettük a kíváncsiságát? ! Akkor ismerkedjen meg bel- és kültéri növényeket egyaránt tartalmazó, átfogó termékkínálatunkkal. Mindent megrendelhet online, és mi kiszállítjuk otthonába.

 

 

Saját maga szeretné összeállítani növény-kaspó kombinációját? Ez is lehetséges. Planty nevű eszközünkkel bele is vághat. Válassza ki a növényt, a növény méretét és a cserepet, mi pedig kiszállítjuk a választott kombinációt.

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés