Border-gyűjtemények: Egy pillanat, színes kert

Szereted a kertészkedést, de nehezen találod meg, hogy tökéletes növénykeveréket kapsz a kerthez? A határgyűjtemények pontosan azt keresik, amit keres. A határgyűjtemények olyan évennialok kombinációjából állnak, amelyek szépnek fognak kinézni a kertben. Ezek a évenelők is évente visszatérnek. Így évről évre élvezheti a lenyűgöző kerti növényeket.

Könnyű nagyszerű eredményt elérni

A határgyűjtemények nagyszerű módja annak, hogy egy végkitekintő határvonalra egyszerre kerüljön sor. Már összehoztuk a különböző virágkombinációkat. Mindössze meg kell nézni a határ méretét, és ki kell választani a megfelelő gyűjteményt. Természetesen gondolnia kell a kertben kívánt színre vagy színekre is, vagy választhat a saját gyűjteményeink közül. Ezekről további információkat az alábbi cikkben talál.

A határgyűjteményeket meghatározott számú négyzetméter alapján hozták létre. Először is gondosan nézze meg, hogy minden beleillik-e a határodba. Az egész gyűjteményt az otthonába szállítjuk, így nem kell mindent magával vinni. A csomagoláson található praktikus terv bemutatja, hogyan szervezze meg a határt. Jegyezzük fel a különböző növények közötti távolságot. A határerőműveknek elegendő hely kell a megfelelő növekedéshez. Készítsen nagy lyukakat a talajon, ahol a gyökérgolyók állnak. Helyezzük el a gyökérgolyót, és töltsük fel a lyukakat friss cserepes talajjal. Ha a növények a földön vannak, akkor vízzel le kell őket folyni. Akkor élvezze!

Temezett gyűjtemények a legpompásabb kertekhez

Bakker.com-ben különböző témákon alapuló határgyűjteményeket is kínálunk. Minden egyes beszedésnek megvan a maga érdeme. Először is, a "legestesebb virágok” gyűjteménye tele van olyan növényekkel, amelyeket szélsőséges időjárási körülmények között használnak. Ezért a növények képesek ellenállni a meleg és száraz időjárásnak. A "fedővirágok" begyűjtése több alacsony és széles növényből áll. Tökéletes kis határhoz, vagy magasabb cserjékkel és fákkal való összeilleszkedéshez. A "méhek és pillangók” keveréke magában foglalja azokat a éveneket, amelyek vonzzák a pillangókat és a méheket. Pontosan ezek azok a szárnyas teremtmények, akiket a kertbe akarnak vonzani. Beporozzák a virágokat, és elkeríteni a kertre rossz rovarokat. Felkínáljuk a "vágás és visszajönni” virágos határt is. A név mindent elárul: Szép virágszegély, amit tovább szedhet. Így élvezheti a virágokat is, amikor belül ül.

Nagyon kedves tudni: A fent említett határgyűjtemények mindegyike ökológiai termeléssel előállított növényeket tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak ökológiai termékeket használtak fel e növények termesztése során, és ezek hozzájárulnak az egészséges talajhoz.

 

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés