Adatkezelési tájékoztató

Üdvözöljük Adatvédelmi és a sütik használatára vonatkozó nyilatkozatunk oldalán! Ismertetjük, hogy a Bakker International B.V. hogyan kezeli az online shop ügyfeleinek és látogatóinak adatait.

Az adatkezelés célja egyfelől az Ön megrendeléseinek feldolgozása, másfelől az, hogy továbbra is ellássuk Önt információkkal a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Ez az Ön katalógusból és/vagy a weboldalon keresztül történő vásárlásain, valamint az online shopban használt sütiken alapszik. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan gyakorolhatja jogszabályon alapuló jogait.

Az adatkezelő a Bakker.com

Az adatkezelő a Bakker International B.V., a továbbiakban: „Bakker.com”. Cím: Meer en Duin 1, 2163 HA Lisse, Hollandia. Az adatvédelmi ügyekkel kapcsolatos kérdések és panaszok számára rendelkezésre álló külön e-mail címünk: adatvedelem.hu@bakker.com. Telefonon is hívhat bennünket a 06 23 802 693 számon. A Bakker.com a lehető legrövidebb időn belül segítséget szeretne nyújtani Önnek, ha kérdése vagy panasza van. Kivételes esetekben ez akár két vagy három hétig is eltarthat.

Mikor és milyen célból kezel a Bakker.com személyes adatokat?

A Bakker.com az általános adatvédelmi rendeletben foglalt három jogcímen kezel személyes adatokat, ezek a következők:

  1. szerződés teljesítése;
  2. jogos (vállalati) érdek vagy
  3. az Ön hozzájárulásával.

A személyes adatok körébe tartozhat az Ön neve, címe, postai irányítószáma, tartózkodási helye és a kommunikációhoz szükséges egyéb adatok. Emellett a vásárlásokkal, visszaküldéssel, fizetéssel és a személyes érdeklődéssel kapcsolatos információk is ide tartoznak.

1.) Szerződés teljesítésén alapuló adatkezelés esetei:

  • Szolgáltatásaink nyújtása és azok pénzügyi teljesítése érdekében, például amikor Ön megvásárolja termékeinket és/vagy igénybe veszi szolgáltatásainkat.
  • Jótállási kötelezettségeink teljesítése érdekében.
  • A Bakker.com-on kínált termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések és/vagy panaszok megválaszolása, valamint az esetlegesen felmerülő jogviták kezelése és rendezése céljából. A kapcsolattartás szolgáltatásaink minőségének értékelésére és javítására, valamint képzés, coaching és értékelés céljára is használható.
  • A Bakker.com-mal történő kapcsolatfelvétel céljából. Telefonon, e-mailben, chatfelületen, a közösségi médiában, kapcsolatfelvételi űrlap(ok)on, felmérések, nyereményjátékok és (panel)vizsgálatok útján. Vagy amikor Ön online bejelentkezik a fiókjába.

2.) Jogos érdeken alapuló és a mindennapi ügyfélkapcsolat támogatása céljából végzett adatkezelés:

  • Azért, hogy tájékoztassuk Önt (új) termékekről és/vagy szolgáltatásokról. Ez a következő kommunikációs csatornákon keresztül történhet:
    • online shop
    • katalógus
    • ügyfélszolgálat
    • kampányok a közösségi médiában
    • vagy fogyasztási cikkek hirdetőitől. Az információszolgáltatás a preferenciákon, a közölt személyes érdeklődésen alapszik.
    • ügyfélkapcsolat.
  • (Belső) elemzés céljából:
    • folyamatok, felhasználói élmény fejlesztése;
    • termékek és szolgáltatások fejlesztése;
    • piackutatás;
    • visszaélések megelőzése;
    • előzmények rögzítése, statisztikai célok.

3.) Egyes esetekben a Bakker.com – szolgáltatásainak szabályszerű teljesítése érdekében – további információkat kérhet Öntől. Ha ezek az információk nem hozzáférhetők vagy Ön nem adta meg őket, előfordulhat, hogy a Bakker.com nem tudja megfelelően teljesíteni a szolgáltatást, vagy nem tudja a megfelelő terméket szállítani.

Ha a személyes adatok kezeléséhez az Ön hozzájárulása szükséges, a Bakker.com kérni fogja ezt. Ön bármikor visszavonhatja hozzájárulását.

E-mail és hozzájárulás

A Bakker.com az Ön engedélyét kéri ahhoz, hogy az e-mail címére elküldje a Bakker.com hírlevelét. Ön bármikor visszavonhatja hozzájárulását, ha a promóciós e-mailben található „leiratkozás” linkre kattint.

Címzettek

Ugyanúgy, ahogy a Bakker.com kiküld különleges ajánlatokat, a Bakker.com-hoz is időről időre érkeznek olyan kérések más hirdetőktől, hogy a szóban forgó hirdetők tájékoztatást vagy különleges ajánlatot küldenének. Ezek lehetnek rendezvények, vásárok, otthoni vagy ház körüli termékek és/vagy szolgáltatások. Ha Ön nem szeretne ilyeneket kapni, letilthatja ezek küldését, ha küld egy e-mailt a adatvedelem.hu@bakker.com címre, vagy felhívja a 06 23 802 693 számot.

A Bakker.com különböző harmadik feleket is igénybe vesz arra a célra, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat szállítsanak ki a nevében. Ilyen harmadik felek például a fuvarozók és a futárszolgálatok.

Adatkezelés az Európai Unióban és az Európai Unión kívül

A Bakker.com hollandiai irodája az Európai Unión belül kezel személyes adatokat.

Ezen adminisztratív tevékenységek egy részét a vállalat kiszervezte egy tunéziai céghez. Ez a cég biztonsági intézkedéseket vezetett be, ezenfelül a Bakker.com megkötötte a 2010/87. sz. szerződést ezzel a céggel, mely szerződést közzétették, és az Európai Unió hivatalosan is jóváhagyta (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en). A szerződés egy példánya megtekinthető a Bakker.com központi irodájában.

Mennyi ideig őrzi meg a Bakker.com az adatokat?

A Bakker.com csakis addig őrzi meg az adatokat, amíg szükség van rájuk, vagy amíg a jogszabályok ezt lehetővé teszik. Az egyes adatok megőrzési ideje az adatok jellegétől és az adatkezelés céljától függ. A jogszabály meghatározza, hogy a maximális megőrzési idő 7 év.

Amennyiben Ön a megrendelésekhez kapcsolódó személyes adatok és/vagy számlázási adatok törlése iránti kérelemmel fordul a Bakker.com-hoz, akkor a Bakker.com a személyes adatokat törlés helyett zárolhatja. Az adatok zárolása esetén a Bakker.com a törlési kérelem kézhezvételétől számított 8 napon belül köteles Önnel írásban felvenni a kapcsolatot és hozzájárulását kérni ahhoz, hogy adatait a jótállási és szavatossági igényei biztosítása céljából tovább kezelhesse. Amennyiben Ön a megkeresés megtörténtétől számított 8 napon belül írásban hozzájárul az adatok további kezeléséhez, úgy a Bakker.com jogosult az adatok jótállási, illetve szavatossági időre való kezelésére. Amennyiben Ön a megkeresés megtörténtétől számított 8 napon belül írásban nem járul hozzá az adatok további kezeléséhez, úgy a Bakker.com az adatokat haladéktalanul törli, mely esetben Ön jótállási, illetve szavatossági jogait kizárólag a vásárláshoz kapcsolódó eredeti okiratok bemutatásával tudja gyakorolni.

Közösségi média

A Bakker.com online működik, és szeretne kommunikálni a weboldal ügyfeleivel és látogatóival. A Bakker.com a közösségi médiában – például a Facebookon, a Pinteresten és blogokon – is jelen van. A Bakker.com örömmel közöl gyakorlati információkat és válaszol a vásárlók kérdéseire online. Ennek során előfordulhat, hogy a Bakker.com (személyes) adatokat rögzít, például amikor az ügyfélszolgálat egy kérdéssel vagy panasszal foglalkozik. Ezeket a jelen adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően kezeljük. A Bakker.com nem felel a közösségi média más felhasználói által kitett tartalmakért, valamint azért, hogy a szóban forgó felhasználók hogyan kezelik a személyes adatokat.

Sütik

A Bakker.com sütiket használ, amikor szolgáltatásait kínálja. A sütik kis méretű, olyan adatokat tartalmazó szövegfájlok, amelyeket vagy az Ön számítógépének merev lemeze, vagy más hardver vagy a böngésző munkamenet tárol. A Bakker.com olyan sütiket helyez el, amelyek a weboldal megfelelő működéséhez vagy a kért szolgáltatás teljesítéséhez szükségesek. Amikor marketingcélokra tervezett nyomkövető sütiket használunk, előzetesen kérjük ehhez a weboldal látogatójának hozzájárulását.

A sütik használatát letilthatja, ha nem fogadja el a sütiket és/vagy eltávolítja az összes, már elhelyezett sütit. Kérjük, használja böngészőjének „Súgó” funkcióját, hogy megtudja, hogyan teheti ezt meg. A Bakker.com nem tudja garantálni, hogy a weboldal vagy az elektronikus szolgáltatások sütik nélkül is megfelelően működnek majd. Lehetséges, hogy egyes elemek elvesznek, vagy egyes részek egyáltalán nem láthatók.

Az általunk használt sütik áttekintése::

Szükséges sütik

A szükséges sütinek pusztán technikai funkciója van, a weboldal szabályszerű működését biztosítja.

Kódok

Megőrzési idő

Cél

_cfduid

cart_currency

checkout_token

IsContextID

secure_customer_sig

cart_sig

_shopify_country

country_popup-country_code

_landing_page

_orig_referrer

sec_banner

sec_banner-dismiss

sec-banner-allow-all-cookies

11 hónapok

14 napok

28 napok

Munkamenet

20 évek

14 napok

Munkamenet

1 percek

14 napok

14 napok

11 hónapok

11 hónapok

11 hónapok

 

Biztonsági beállítások

Preferált pénznem

A pénztárhoz kapcsolódó süti

Műszaki CMS süti

Műszaki CMS süti

Műszaki CMS süti

Műszaki CMS süti

Az országbeállítás mentése

Műszaki CMS süti

Műszaki CMS süti

Cookie-értesítés

Cookie-értesítés

Cookie-értesítés

 

 

Nyomkövető sütik

A nyomkövető/hirdetési sütiket, a „konverziós pixeleket”, kampányaink sikerarányának mérésére használjuk. Rögzítik az Ön böngészési viselkedését azzal a céllal, hogy az Ön által felkeresett oldalak alapján leírható legyen. Ezek a sütik nem követhetők vissza a vásárló adataiig, inkább kampányaink mérésére használjuk őket.

Kódok

Megőrzési idő

Cél

_omappvp

_omappvs

_ga

_gid

_fbp

_gaexp

shopify_y

shopify_fs

shopify_s

tracked_start_checkout

_y

_s

_shopify_sa_t

_shopify_sa_p

_hjDonePolls

_hjIncludedInSample

10 percek

11 évek

24 hónapok

24 órák

90 napok

14 hónapok

23 hónapok

23 hónapok

11 hónapok

28 napok

23 hónapok

11 hónapok

30 percek

30 percek

12 hónapok

Munkamenet

Pop-up kezelés

Hírlevél feliratkozás

Google Analytics felhasználói felismerés

Google Analytics felhasználói felismerés

Közösségi média mérések és célzások

Névtelen adatok a látogatás forrásáról

Shopify Analytics

Shopify Analytics

Shopify Analytics

A pénztárhoz kapcsolódó süti

Shopify Analytics

Shopify Analytics

Shopify Analytics

Shopify Analytics

Hotjar kérdések

Hotjar kérdések


Milyen jogok illetik meg Önt?

Ön hozzáférhet a saját személyes adataihoz. Ha az adatok tévesek, kérheti azok kijavítását. Ezenkívül továbbíthatja is az adatokat. Ez azt jelenti, hogy a Bakker.com által hozzájárulás vagy szerződés alapján kezelt adatokat Ön egy másik félnek továbbíthatja. Szeretné eltávolítani adatait a Bakker.com-ról? Ez attól a pillanattól kezdődően lehetséges, amikor Önnek már semmilyen (pénzügyi) kötelezettsége nincs a Bakker.com-mal szemben. A Bakker.com-mal felveheti a kapcsolatot a 06 23 802 693 telefonszámon, vagy e-mailben a adatvedelem.hu@bakker.com címen.

Az Ön írásbeli kérelmére a Bakker.com tájékoztatást ad az Ön Bakker.com által kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá – az Ön személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

 

A Bakker.com köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában megadni a tájékoztatást. A tájékoztatás ingyenes.

A tájékoztatás megtagadása esetén a Bakker.com köteles írásban közölni Önnel, hogy a felvilágosítás megtagadására milyen jogi alapon sor.

A Bakker.com köteles nyilvántartást vezetni az előforduló adatvédelmi incidensekről. E nyilvántartásnak tartalmaznia kell az incidenssel érintett személyes adatok körét, az adatvédelmi incidenssel érintettek körét és számát, az adatvédelmi incidens időpontját, körülményeit, hatásait és az elhárítására megtett intézkedéseket. Az érintett kérésére a Bakker.com köteles a nyilvántartás alapján az érintett részére az erre irányuló igény kézhezvételétől számított 25 napon belül tájékoztatást adni.

Amennyiben Ön telefonos ügyfélszolgáltunkat hívja, hívása rögzítésre kerül. A beszélgetés rögzítése – törvény felhatalmazása hiányában – csak az Ön hozzájárulásával történhet. A Bakker a beszélgetés előtt tájékoztatja Önt arról, hogy a beszélgetés hanganyagát rögzítjük. Ezen tájékoztatás alapján Ön eldöntheti: hozzájárul-e ahhoz, hogy az ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetését rögzítsük vagy e-mail-ben, esetleg postai úton kíván ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépni. Nem jogszabályi előíráson alapuló telefonbeszélgetés rögzítése esetén az adatkezelés jogalapja az érintett személy tájékozott hozzájárulása. A beszélgetés megkezdése előtt tájékoztatást kell adni arról, hogy az adatkezelés önkéntes vagy jogszabályon alapuló. A tájékoztatásnak ezen felül tartalmaznia kell azt is, hogy mi a célja az adatkezelésnek, mi a jogalapja, ki az adatkezelő, az adatfeldolgozó, mennyi ideig tárolják a felvételeket, kik kaphatják meg azokat, továbbá a tájékoztatásnak ki kell térnie az érintettek jogaira (törlés, zárolás, tájékoztatás, tiltakozás, helyesbítés) és jogorvoslati lehetőségeire (bírósághoz, adatvédelmi hatósághoz fordulás joga).

Módosítások

A Bakker.com fenntartja a jogot az adatvédelmi nyilatkozat módosítására. Ajánljuk, hogy rendszeresen nézze meg ezt az oldalt, és ellenőrizze, nincsenek-e változások. Ha a Bakker.com jelentősen módosítja a személyes adatok kezelésének módját, weboldalain és hírlevelein keresztül tudatja ezt a nagyközönséggel.

Bátran forduljon hozzánk!

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van ezzel az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, vagy panasza van azzal kapcsolatban, ahogyan a Bakker.com a személyes adatokat kezeli, bátran forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeken. Panaszt a www.autoriteitpersoonsgegevens.nl weboldalon keresztül is benyújthat.

Kapcsolattartási adatok
Bakker International BV
Meer en Duin 1
2163 HA Lisse, Hollandia

Telefon: 06 23 802 693
E-mail: adatvedelem.hu@bakker.com

Lisse, 26-08-2019

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés