A virágföld a kinti és benti növények alapja

Minden növénytulajdonos szeretné a lehető leghosszabb ideig élvezni a gyönyörű színeket. Magától értetődőnek tűnik, hogy a növények gondozása nagyon fontos, sokan azonban nem tudják, hogy ez nem csak az öntözésből áll. Önnél is kimerül az öntözésben a növények gondozása? Nem gond. Mi biztosítjuk Önnek a megfelelő növénygondozáshoz szükséges virágföldet és tápanyagokat, hogy növényei jól érezhessék magukat.

Kezdje a növénygondozást hatékonyan, a megfelelő virágfölddel

Tudta, hogy léteznek speciális virágföldek a különféle növények számára? Az orchideáknak más fajta virágföldre van szükségük, mint a többi szobanövénynek. Mi a helyzet a virághagymákkal? Bár a megfelelő virágföld használata kulcsfontosságú, a virágtulajdonosok csupán 10%-a vásárol megfelelő virágföldet növényei számára. A növény gyökerei a megfelelő virágföldben nőnek a leghatékonyabban. Az orchideáknak például azért van szükségük levegős virágföldre, hogy gyökereik több oxigénhez juthassanak.

RHP-tanúsítvánnyal rendelkező virágföld

A virágföld típusa mellett fontos annak minősége is. Az RHP-tanúsítvány segítségével felismerheti ezeket a virágföldeket. Az RHP-tanúsítvánnyal ellátott virágföld vegyszerektől és patogénektől mentes. Segítségével a növény hosszabb ideig egészséges marad, és kevesebb szükség lesz növényvédőszerek használatára is.

Tápanyagok a ragyogó zöld színekért

A virágföld átlagosan nagyjából 60 napra elég tápanyaggal látja el a növényt. Ezután fontos, hogy kéthetente egyszer biztosítsa a növény számára a tápanyagot. A tápoldat hatására a levelek zöldebbé válnak, a növény pedig ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben. A növényen így több levél és virág fejlődik.

A tápoldat mellett az is fontos, hogy a növény elég vizet kapjon. Az egyes növények vízigénye eltérő lehet. Keressen rá az adott növényre weboldalunkon, és láthatja, mennyi vízre van szüksége. (Már) nem találja a növényt az online kínálatban? Benti és kinti növényeink kínálata folyamatosan változik. Ha a weboldalon nem találja a keresett információt, kérjük, nézze meg más weboldalakon is. Mindig győződjön meg róla, hogy megfelelő-e a vízelvezetés. Ha a föld túl nyirkos marad, rothadásnak indulhatnak a gyökerek.

Milyen virágföldre van szüksége növényeinek tavasszal?

  • Virághagymákat ültetne a kertbe? Akkor virághagymákhoz való virágföldre lesz szüksége. Nálunk a legjobb minőségű virágföldet vásárolhatja meg a virághagymákhoz – a föld körülbelül 60 napra elegendő tápanyagot tartalmaz, így megfelelően növekedhetnek a hagymák.
  • A kert helyett inkább az erkélyt szeretné gyönyörű színekkel díszíteni? A terasz- és balkonnövényekhez való virágföld tökéletes lesz! Ezt a virágföldet kimondottan a kinti cserepes növényekhez készítették.
  • Szeretne saját zöldséget termeszteni? Akkor válassza speciális, zöldségeskerthez való organikus kerti földünket.

Kosár

×

Product title

1 x 30 Ft

Részösszeg

Ellenőrzés